Monday, 1 April 2013

Nyanyi Ngaji, Ngaji Nyanyi


Dulu, waktu masih kecil, sering nyanyi lagu ini waktu ngaji. Alhasil, sampe sekarang, waktu hampir mau punya anak kecil, masih nget aja lagunya. :D

Yuk nyanyi..


Siji loro telu astane sedeku,
mirengake Pak Guru,
Menowo didangu,

Papat nuli limo dik,
Lenggahe sing toto,
Ojo pada sembrono mundhak ora bisa;

Bocah Cilik-cilik,
Jejer tarik-tarik,
Sandhangane resik,
tumindak-e becik,

Alloh iku siji tanpo konco,
tanpo garwo lan ora peputro,
tanpo bopo lan ibu wes cetho,
yoiku gusti Alloh kang nyoto

Islam agamaku,
Allah pengeranku,
Muhammad nabiku,
Al-Qur’an kitabku….

Aku biso nulis,
Arab Jowo wasis,
ngaji iyo uwes,
nanging durung titis...
Alloh iku siji tanpo konco,
tanpo garwo lan ora peputro,
tanpo bopo lan ibu wes cetho,
yoiku gusti Alloh kang nyoto

No comments:

Post a comment